Foto av Penina Golf Apartments
Foto av Penina Golf Apartments
Foto av Penina Golf Apartments
Foto av Penina Golf Apartments
Foto av Penina Golf Apartments

Adress: PO Box 32, Penina, 8500-082, Alvor Portimao, Portugal
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: peninaapartments.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Penina Golf Apartments? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Penina Golf Apartments är unika tidsdelning utveckling av 24 lägenheter i bostadsrättsstil. De ligger på tomten till Penina Estate och det berömda 5 Star Penina Hotel and Golf Resort och ligger i anslutning till det 13:e hålet på den Henry Cotton-designade Penina Championship Golf Course.

Bestående av lägenheter med 2 sovrum, 3 sovrum och 4 sovrum med följande funktioner och faciliteter:

 • Generösa välskötta trädgårdar.
 • Privat pool och poolområde, fullt möblerad med ett tillräckligt antal parasoller och solstolar.
 • Poolhus med duschar och toaletter.
 • Fullt utrustade kök med kylskåp, tvättmaskin, mikrovågsugn och diskmaskin.
 • Plattskärms-TV, som tar emot en rad öppna kanaler, en DVD-spelare och gratis WiFi.
 • Stor balkong, perfekt för att koppla av och äta utomhus. Utrustad med en BBQ, bord och stolar och solstolar.
 • Lägenhetsstorlekar 94 kvm - 118 kvm - 142 kvm, exklusive balkong.
 • På plats chef och personal.
 • Fullstädat varje vecka inklusive fräscha linne pool och badlakan. Ytterligare städservice efter överenskommelse.
 • Elektriska golfvagnar och golfklubbor till en förmånlig kostnad.
 • Spjälsängar med linne och barnstolar kan reserveras utan extra kostnad, i mån av tillgång.
 • Köper Penina Golf Apartments timeshare

  När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

  Hyr Penina Golf Apartments innan du köper

  Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Penina Golf Apartments varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

  Försäljning och återförsäljning på Penina Golf Apartments

  Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Penina Golf Apartments fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Penina Golf Apartments.

  Någon som tittar på Sälja timeshare använder Penina Golf Apartments kan vara säkra med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

  För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.