Foto av Ona Campanario
Foto av Ona Campanario
Foto av Ona Campanario
Foto av Ona Campanario
Foto av Ona Campanario

Adress: Urbanizacion Sitio de Calahonda, Avenida de Espana
29650 Mijas-Costa
Malaga, SPANIEN
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Ona Campanario? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Att bo på Ona Campanario i Malaga är Spanien som att vara hemma - bara bättre. De åttioåtta lägenheterna som utarbetats av Onagrup Vacations är mysiga och varma men är utrustade med bekvämligheter som gör att du enkelt kan släppa bort varje oro.

Ona Campanario Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Medicinsk utrustning, Simbassäng,
Närliggande faciliteter
Strand (i närheten), Båtliv (3.0 miles), Casino (12.0 miles), Fiske (3.0 miles), Golf (3.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Frisör (närliggande), Ridning , Underhållning i närheten, Lekplats (närliggande), Dykning (3.0 miles), Shoppingområde (Närliggande), Tennis (2.0 miles), Vattenskidor (3.0 miles), Vindsurfing (3.0 miles)
Flygplats
Malaga - (24 miles - 38 km)
Checka in ut
lördag

Köper Ona Campanario timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Ona Campanario innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Ona Campanario varför försök inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Ona Campanario

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Ona Campanario. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Ona Campanario.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Ona Campanario kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.