Foto från Nirvana
Foto från Nirvana
Foto från Nirvana
Foto från Nirvana
Foto från Nirvana

Adress: Nirvana på Döda havet, Shefer Zohar, Döda havet, 84960,
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Nirvana? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


På Travel & Leisure Group har vi möjligen det största lager av ägarskap som finns tillgängligt på Nirvana till konkurrenskraftiga priser. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här fastigheten, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.

Njut av en hemifrån -upplevelse på Nirvana

När du köper timeshare på fastigheter som Nirvana är du garanterad en årlig flykt. Det blir snabbt ditt hem hemifrån och erbjuder en unik, fredlig paus från ditt dagliga liv.

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Nirvana innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Nirvana, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyran kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Säljer och säljer vidare på Nirvana

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja andelar och andrahandsförsäljning. Vi har mångårig erfarenhet av att sälja fastigheter i Nirvana. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit -tv på de bästa kanalerna plus annonsering online för att sälja timeshare med Nirvana.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Nirvana kan vara säkert i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.