Foto av Marriott's Summit Watch
Foto av Marriott's Summit Watch
Foto av Marriott's Summit Watch
Foto av Marriott's Summit Watch
Foto av Marriott's Summit Watch

Adress: 780 Main Street, PO Box 4109, Park City, UT 84060, USA
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.marriottvacationclub.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Marriott's Summit Watch? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


En ski-in och ski-out tidsdelning resort, Marriott's Summit Watch är idealiskt beläget för dem som älskar att tillbringa sin semester i backen. Beläget i Park City, Utah som får ett genomsnittligt 360-tums snöfall varje år.Detta är en idealisk plats för en vinteruppehåll från de stora städernas liv och rörelse. Villorna är rymliga och välutrustade och erbjuder mysigt och varmt boende för hela familjen i slutet av en spännande dag med skidåkning, snowboard eller andra vinteraktiviteter.

Marriott's Summit Watch Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering, Matlagningsmöjligheter, DVD eller video, Öppen spis
Resort faciliteter
Barnpassning, Cykelleder, Klubbhus, Träningsrum - Utrustad, Livsmedelsbutik, Tvättmöjligheter, Lock-Off, Skidåkning - Nedförsbacke, Simbassäng - Inomhus, Simbassäng - Utomhus, Rullstolsanpassat, Whirlpool Spa eller Hot Tub
Närliggande faciliteter
Bar / cocktail lounge, båtbåtshamn / lansering, biluthyrning, dagspa, underhållning - live, fiske, golf, ridning, sjö, lekplats, racquetball, restaurang, segling / uthyrning, bastu eller ångbad, dykning, skridskoåkning - is , Skidåkning - längdåkning, tennis, vattenskidor
Flygplats
Salt Lake City / SLC30 Miles / 48 KM
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Köper Marriott's Summit Watch timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Marriott's Summit Watch innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Marriott's Summit Watch varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyra kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Marriott's Summit Watch

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Marriott's Summit Watch-fastighet. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-TV på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Marriott's Summit Watch.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Marriotts Summit Watch kan vara säkert medveten om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.