Foto på Marriott's Maui Ocean Club och Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina and Napili Villas
Foto på Marriott's Maui Ocean Club och Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina and Napili Villas
Foto på Marriott's Maui Ocean Club och Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina and Napili Villas
Foto på Marriott's Maui Ocean Club och Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina and Napili Villas
Foto på Marriott's Maui Ocean Club och Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina and Napili Villas

Adress: 100 Nohea Kai Drive, Lahaina, Maui, HI 96761, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.marriottvacationclub.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Marriott's Maui Ocean Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Vinnare av Trip Advisors 2014 Certificate of Excellence Marriott anser att Maui Ocean Club är en juvel i kronan på Ka'anapali Beach. Finns i West Maui, Hawaii ett område känt för spektakulära resorter, restauranger och shoppinggäster som bor här kommer att hitta ett brett utbud av aktiviteter. Aktiviteter som finns på denna resort sträcker sig från att surfa i havet till att dra nytta av de tre poolerna på plats eller spela golf på den närliggande golfbanan Ka'anapali. Marriott's Maui Ocean Club har också ett lyxigt spa på plats, tennisbanor, ett fitnesscenter och en mängd olika matställen, inklusive en restaurang med utsikt över stranden. Det finns till och med en bar vid den stora poolen som serverar läckra cocktails och snacks, så du ska aldrig behöva gå för långt om du letar efter en bit mat.

Timeshare till salu På Marriott's Maui Ocean Club hittar du boende i en rad sviter med ett och två sovrum med fullt utrustade pentryn och privata balkonger med fantastisk utsikt över ön, resortens trädgårdar eller stranden. Populär med tidsdelning ägare Rese och fritid tror att gästerna kommer att tycka att personalen är vänlig och hjälpsam och hälsar ofta återkommande gäster med deras förnamn.

Marriott's Maui Ocean Club och Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina och Napili Villas Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering, DVD eller video
Resort faciliteter
Bar/Cocktaillounge, Strand, Underhållning - Live, Träningsrum - Utrustat, Tvättmöjligheter, Avlåsning, Lekplats, Restaurang, Bastu eller ångbastu, Pool - Utomhus, Tennis, Rullstolsanpassat, Spa eller bubbelpool, Trådlöst internet Tillgång
Närliggande faciliteter
Cykelleder, Båthamn/sjösättning, Biluthyrning, Day Spa, Fiske, Golf, Livsmedelsaffär/närbutik, Ridning, Segling/uthyrning, Dykning
Flygplats
Kahului / OGG27 Miles / 43 KM
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Köpa Marriott's Maui Ocean Club och Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina och Napili Villas timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Marriott's Maui Ocean Club och Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina and Napili Villas innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Marriott's Maui Ocean Club och Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina and Napili Villas varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Marriott's Maui Ocean Club och Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina and Napili Villas

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Marriott's Maui Ocean Club och Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina och Napili Villas fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Marriott's Maui Ocean Club och Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina and Napili Villas.

Någon som tittar på Sälja timeshare använda Marriott's Maui Ocean Club och Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina och Napili Villas kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.