Foto från Marriotts BeachPlace Towers
Foto från Marriotts BeachPlace Towers
Foto från Marriotts BeachPlace Towers
Foto från Marriotts BeachPlace Towers
Foto från Marriotts BeachPlace Towers

Adress: 21 South Fort Lauderdale Beach Boulevard, Fort Lauderdale, Florida, FL 33316, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.marriottvacationclub.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Marriott's BeachPlace Towers


En drömsemester i Fort Lauderdale börjar med tidsdelning på Marriott's BeachPlace Towers. Unna dig en tillflyktsort full av solsken och spänning i denna idealiska miljö på Floridas Gold Coast. En riktig tillflyktsort med tjugotre lugna mil av stränder i närheten, denna resort erbjuder spektakulär utsikt över havet och staden från alla villor med ett och två sovrum.

Anläggningen har alla bekvämligheter du kan förvänta dig, inklusive en pool, gratis Wi-Fi i hela fastigheten och ett fitnesscenter. Och platsen i sig blir ännu bättre: resorten ligger på tre våningar med butiker och restauranger, så den finaste shoppingen och restaurangerna ligger bara en kort promenad från dina villor. Vi tror att du också kommer att älska designdetaljerna i din rymliga lägenhet, som vintage Fort Lauderdale-fotografier och bakgrundsbelysta målningar ovanför sängar.

Njut av en måltid i ditt gourmetkök medan du njuter av utsikten från din balkong. Tillbringa dagen till sjöss med Bahia Mar Yachting Centre. Promenera nerför den berömda Las Olas Boulevard. Allt är här! För någonstans som alltid är svår att lämna, Rese och fritid tidsdelningsmäklare rekommenderar att du överväger Marriott's BeachPlace Towers.

Köper Marriotts BeachPlace Towers timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Marriotts BeachPlace Towers innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Marriotts BeachPlace Towers varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Marriotts BeachPlace Towers

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Marriotts BeachPlace Towers fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Marriotts BeachPlace Towers.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Marriotts BeachPlace Towers kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.