Foto av Marriott's Aruba Ocean Club
Foto av Marriott's Aruba Ocean Club
Foto av Marriott's Aruba Ocean Club
Foto av Marriott's Aruba Ocean Club
Foto av Marriott's Aruba Ocean Club

Adress: Marriott's Aruba Ocean Club, LG Smith Blvd 99, Palm, Eagle Beach, Aruba
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.vacationclub.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Marriott's Aruba Ocean Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Resan till den pittoreska utsikten och den livfulla bluesen av Palm Beach, Aruba, där du hittar tidsdelning med Marriott's Aruba Ocean Club. Kristallklara havsvatten välkomnar dig till denna strandfastighet, bestående av plysch, kustområden och en- och tvåvåningsvillor som kan rymma upp till åtta personer. Ett förtrollande semestermål hittar du att önsstilen är en avkoppling, med faciliteterna i din vackra lägenhet som syftar till att skapa en hemtrevlig atmosfär.

Detta tropiska paradis har allt till hands för att säkerställa att gästerna upplever en riktigt vilsam vecka eller två, inklusive simbassängen och Mandara Spa, där du kan njuta av en signaturmassage eller behandling.

Restauranger på platsen inkluderar Atari, som ligger på stranden med bord i sanden, och serverar färska, lokala rätter. Champion Sports Bar finns också med pub-atmosfär och mat tillsammans med nattlig underhållning. Närliggande lokala bekvämligheter inkluderar taxfree shopping och många restauranger och barer, för att inte nämna gott om möjligheter att delta i olika vattensporter på det fantastiska Karibiska havet. För timeshare som är en riktig juvel i området, Rese och fritid rekommenderar starkt Marriott's Aruba Ocean Club.

Köper Marriott's Aruba Ocean Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Marriotts Aruba Ocean Club innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Marriotts Aruba Ocean Club, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter att du har hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Säljer och säljer på Marriott's Aruba Ocean Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Marriotts Aruba Ocean Club-fastighet. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Marriotts Aruba Ocean Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Marriotts Aruba Ocean Club kan vara säker i vetskapen att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.