Foto av Marina Palace
Foto av Marina Palace
Foto av Marina Palace
Foto av Marina Palace
Foto av Marina Palace

Adress: C / Es Calo 108, San Jose, Ibiza-Balearerna, 07829, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.intercorpgrp.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Marina Palace? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


A tidsdelning i Ibiza är alltid en bra investering i fritid. Populariteten på denna partyö visar inget tecken på avtagande, även om det har varit världens mest eftertraktade semestermål i årtionden. Spanien är en glädje oavsett vilken årstid du väljer att besöka, med vänliga ansikten välkomna dig hela året. Rese och fritid timeshare mäklare älskar Marina Palace som den har så otroliga vyer. Solnedgången i synnerhet är mycket speciell och inte att missa.

Med restauranger på plats finns det ingen anledning att gå ut på jakt efter lunch och middag. Huvudgatan för nattliv är bara en kort taxiresa bort, så om ungdomarna i din grupp, eller själva unga i hjärtat, vill umgås och gör det som Ibiza bäst kan de frossa på sin fritid. Marina Palace är ett bra alternativ för blandade åldrar, särskilt som barn kommer att älska poolområdet och de äldre medlemmarna i din fest kommer att njuta av landskapet och chansen att koppla av. Ibiza är säker på att aldrig gå ut ur stil, så denna utväg är ett värdigt val för ett vackert hem hemifrån, någonstans att fly och njuta av solsken, god mat och massor av aktiviteter.

Säsong information Vecka nummer (er)
Blå 1-17, 44-49
White 9-16, 40-43
Red 18-39, 50-52

Marina Palace Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), diskmaskin (vissa enheter), kök (alla enheter, full), mikrovågsugn (vissa enheter), telefon (alla enheter), tvättmaskin / torktumlare
Resort faciliteter
Biluthyrning, Båtliv, Barnens pool, Fiske, Spelrum, Livsmedelsaffär, Handikappanpassat, Levande underhållning, Medicinsk utrustning, Lekplats Område, Restaurang, Snackbar, Swimmingpool, Tennis,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Casino (9.0 miles), Golf (10.0 miles), Ridning (Närliggande), Dykning (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing
Flygplats
Ibiza - (15 miles - 24 km)
Checka in ut
(Veckor) söndag

Köpa Marina Palace timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Marina Palace innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Marina Palace varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Marina Palace

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Marina Palace. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Marina Palace.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Marina Palace kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.