Foto av Mango Tree Vacation Club på Calypso Plaza
Foto av Mango Tree Vacation Club på Calypso Plaza
Foto av Mango Tree Vacation Club på Calypso Plaza
Foto av Mango Tree Vacation Club på Calypso Plaza
Foto av Mango Tree Vacation Club på Calypso Plaza

Adress: Griffith och McDonald Streets, Coolangatta, QLD, 4225, AUSTRALIEN
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.classicholidayclub.com.au

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Mango Tree Vacation Club på Calypso Plaza? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


På Travel & Leisure Group har vi möjligen det största lager av ägarskap som finns tillgängligt på Mango Tree Vacation Club på Calypso Plaza till konkurrenskraftiga priser. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här fastigheten, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.

Mango Tree Vacation Club på Calypso Plaza

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Tvätt (Alla Enheter), Mikrovågsugn (En Enhet), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / torktumlare (Vissa enheter),
Resort faciliteter
Konferensfaciliteter, Fitnessutrustning, Spelrum, Hiss, Restaurang, Bastu, Simbassäng, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (närliggande), Strand i närheten, Båtliv (närliggande), Casino (12.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf i närheten, Livsmedelsaffär (närliggande), Frisör (närliggande), Live underhållning Faciliteter (i närheten), Lekplats (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande),
Flygplats
Coolangatta - (2 miles - 3 km)
Checka in ut
(Veckor) fredag, lördag

Njut av ett hem hemifrån erfarenhet på Mango Tree Vacation Club på Calypso Plaza

När du köper timeshare på egenskaper som Mango Tree Vacation Club på Calypso Plaza, är du garanterad en årlig get away. Det blir snabbt ditt hem hemifrån och erbjuder en unik och fredlig paus från ditt vardag.

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Mango Tree Vacation Club på Calypso Plaza innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Mango Tree Vacation Club på Calypso Plaza, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyra kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta semesterorten för att passa dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Mango Tree Vacation Club på Calypso Plaza

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Mango Tree Vacation Club på Calypso Plaza-fastigheten. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Mango Tree Vacation Club på Calypso Plaza.

Någon som tittar på Sälja timeshare Att använda Mango Tree Vacation Club på Calypso Plaza kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.