Foto från Lagos De Fanabe
Foto från Lagos De Fanabe
Foto från Lagos De Fanabe
Foto från Lagos De Fanabe
Foto från Lagos De Fanabe

Adress: Playa de Fanabe, Costa Adeje, Teneriffa,
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.lagosdefanabe.com

Click here to view more properties for sale and rent at London Bridge Resort


Drömmer du om att återvända till Teneriffa, Spanien, år efter år för din semester? Med flyg- och hotellpriser på stigande varje år, för att inte tala om kostnaden för mat och dryck, har du övervägt att frysa ditt boende till dagens priser? Det är här tidsdelning kan vara till stor hjälp, och ingen så mycket som Lagos De Fanabe.

Denna utväg finns på den berömda Costa Adeje. Dess läge kunde inte bli bättre: bara korsa strandpromenaden och du hittar dig redan på Fanabe Beach! Njut av de varierade faciliteterna på resort beach club, de omgivande trädgårdarna och fritidsaktiviteterna (inklusive shopping och vattensporter). Denna ljusa och lummiga plats är byggd i kolonialstil och innehåller flera pooler - varav en är uppvärmd! Det fantastiska solariumet har en fantastisk havsutsikt, och bufférestaurangen är tillgänglig om du vill utnyttja anläggningens matställen.

Naturligtvis är din lägenhet utrustad med alla faciliteter du kan behöva, inklusive ett fullt utrustat kök, gratis Wi-Fi, privat balkong / terrass och för vissa, ett privat / delat soltak. En 24-timmars stormarknad ligger precis bredvid allt du behöver. Det finns även nattlig underhållning, men detta slutar före midnatt för att säkerställa en vilsam sömn för alla gäster. För mysigt och lugnt boende i ett oöverträffat läge, Rese och fritid timeshare mäklare rekommenderar att överväga Lagos De Fanabe.

Lagos De Fanabe faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matlagningsmöjligheter, TV
Resort faciliteter
Bar / Cocktail Lounge, Biluthyrning, Tvättmöjligheter, Restaurang, Swimmingpool - Utomhus, Whirlpool Spa eller Bubbelbad
Närliggande faciliteter
Strand, Båt Marina / Lansering, Kasinospel, Dag Spa, Underhållning, Levande, Fiske, Golf, Livsmedelsaffär / Supermarket, Lekplats, Racketboll, Segling / Utflykter, Bastu eller ångbastu, Dykning, Tennis, Vattenskidåkning
Flygplats
Teneriffa syd / TFS12 Miles / 19 KM
Checka in ut
Fredag

Köper Lagos De Fanabe timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Lagos De Fanabe innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Lagos De Fanabe varför inte försöka hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Lagos De Fanabe

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Lagos De Fanabe fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Lagos De Fanabe.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Lagos De Fanabe kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.