Foto från Appartamenti La Maison De Vacances
Foto från Appartamenti La Maison De Vacances
Foto från Appartamenti La Maison De Vacances
Foto från Appartamenti La Maison De Vacances
Foto från Appartamenti La Maison De Vacances

Adress: Localita Cielo Altro,, Cond. La Grand' Ourse, Breuil-Cervinia, Italien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: http://la-maison-de-vacances.breuil-cervinia.hotels-in-it.com/

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Appartamenti La Maison De Vacances


timeshare at Appartamenti La Maison De Vacances Breuil-Cervinia ligger på 550 meters avstånd från Bike Park del Cervino samt erbjuder flygplatstransfer och tvättservice. Det ligger 1 km från centrala Breuil-Cervinia och 55 km från Aosta.

Lac Bleu ligger mindre än 1.7 km bort. Ett kort avstånd till en linbanestation gör att du kan ta dig till Breuil på nolltid. Appartamenti La Maison De Vacances ligger några minuter från Cieloaltos skidlift.

För din bekvämlighet, hittar du en balkong, en sittgrupp och en separat toalett. Dessa rum har ett kylskåp och köksutrustning.

Gäster kan njuta av italienska rätter på Bar lo Stambecco inom 5 minuters promenad från boendet. Sådana aktiviteter som snöskidåkning och hästridning erbjuds också.

Köper Appartamenti La Maison De Vacances timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Appartamenti La Maison De Vacances innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Appartamenti La Maison De Vacances varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Appartamenti La Maison De Vacances

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Appartamenti La Maison De Vacances fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Appartamenti La Maison De Vacances.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Appartamenti La Maison De Vacances kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.