Foto av Kololi Beach Club
Foto av Kololi Beach Club
Foto av Kololi Beach Club
Foto av Kololi Beach Club
Foto av Kololi Beach Club

Adress: PMB 241, Serrekunda, 4464897, Gambia
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.kololi.com

Är du intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på Kololi Beach Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Har du svårt att bestämma om din nästa tidsdelning inköp? Det finns många faktorer att tänka på. Plats, väder, faciliteter och många fler saker fungerar tillsammans. Och vad sägs om om du letar efter ett året runt destination med allt detta? Det kan vara svårt att hitta vad du letar efter. Men vi har svaret: Kololi Beach Club.

Hittade på kusten i Västafrika, denna utväg hemma i Gambia är full av spännande landskap och perfekt väder. Mindre än sex timmars flyg från Storbritannien, det är en mid-haul destination med en skillnad. Över 540 arter av fåglar är bosatta i den gröna livsmiljön. Du kan njuta av den exotiska men ändå rimligt prissatta maten till ditt hjärta. Och, på samma breddgrad som Barbados och Hawaii, kan du dra nytta av året runt solsken utan extremt väder.

Anläggningen själv har ett strandläge och är omgivet av tropiska trädgårdar. Lägenheterna har privata balkonger som ger vacker utsikt över komplexet. Lugnet på denna plats kommer att välkomna dig att sätta upp dina fötter och slappna av, veta att i närheten finns en pool, strandbar och en strandklubbsrestaurang. Du kan också njuta av den veckovisa grillen, terapacentret, närliggande golfbana och mycket mer!

Denna utväg är ett paradis precis vid stranden. Rese och fritid timeshare mäklare tycker att det är dags att upptäcka Kololi Beach Club.

Köpa Kololi Beach Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Kololi Beach Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Kololi Beach Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Kololi Beach Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Kololi Beach Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Kololi Beach Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Kololi Beach Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.