Foto av Kilconquhar Estate & Country Club
Foto av Kilconquhar Estate & Country Club
Foto av Kilconquhar Estate & Country Club
Foto av Kilconquhar Estate & Country Club
Foto av Kilconquhar Estate & Country Club

Adress: Kilconquhar Estate & Country Club, Kilconquhar Elie Leven, Elie, Nr St Andrews, Fife, KY9 1EZ, Skottland
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.kilconquharcastle.co.uk

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Kilconquhar Estate and Country Club


Denna underbara familjesemester finns i East Neuk of Fife, skottland Beläget i den pittoreska lilla staden bland 130 tunnland av vackra höglandet grunder. Rese och fritid tror att boet erbjuder ett brett utbud av fritidsfaciliteter, inklusive en uppvärmd pool, bastur och gym. Det är också ett ridcenter som inkluderar ridlektioner och strandrundturer, aromaterapi behandlingar, barnklubb och sightseeing runt East Neuk så tidsdelning ägarna borde alltid ha mycket att göra.

Kilconquhar Castle på Kilqconquhar Estate and Country Club har två restauranger som erbjuds som också är öppna för besökare på gården. The White Cockade, en restaurang i bistrostil, erbjuder måltider mellan 8: 30am - 8: 45pm som serverar frukost, lunch och middagstjänster med skotskt tema. På menyn finns också en barnmeny och en kontinental frukost som erbjuds. Lindsay-rummet har en traditionell skotsk miljö och är öppen för middagar onsdagskväll och erbjuder en trerätters middag. Privata bokningar är också tillgängliga.

timeshare boende på Kilqconquhar Estate och Country Club ligger runt markens grunder som sträcker sig från slottsviter, villor och historiska stugor i utkanten av gården. Boendet består av två, tre och fyra sovrum och har sina egna unika egenskaper. Bekvämligheter som finns i fastigheterna kan variera med stugor som har egen privat trädgård och bubbelbad finns i villaerna med tre sovrum. Boendet på gården har ett utrustat kök som standard, minst två badrum, en lounge och matplats, två TV-apparater, en DVD-spelare och gratis Wi-Fi.

Kilconquhar Estate & Country Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Filmuthyrning
Resort faciliteter
Idrottsplatser / lekplatser, Arkad / spelrum, Fitnesscenter, Ångbad, Spa, Spa-tjänster: Massage, Biljard eller biljardbord, Inomhuspool, Bastu, På plats - Pool - barn: Ja, Tvättmöjligheter
Närliggande faciliteter
Bankomat / bank, Nattklubb (23.0 mi), Medicinsk anläggning (1.0 mi)
Flygplats
Edinburgh - 43 miles
Checka in ut
Fredag ​​eller lördag

Köper Kilconquhar Estate & Country Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Kilconquhar Estate & Country Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Kilconquhar Estate & Country Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Kilconquhar Estate & Country Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Kilconquhar Estate & Country Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt onlineannonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Kilconquhar Estate & Country Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Kilconquhar Estate & Country Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.