Foto av Karmina Palace
Foto av Karmina Palace
Foto av Karmina Palace
Foto av Karmina Palace
Foto av Karmina Palace

Adress: Avenida Vista Hermosa Numero 13, halvön av Santiago, Manzanillo, Colima 28200, Mexiko
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.barcelo.com

Intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på Karmina Palace? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Karmina Palace Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Telefon (alla enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Båtliv, Barnpassning, Barnpool, Konferensmöjligheter, Fitnessutrustning, Spelrum, Golfutrustning finns, Livsmedelsaffär, Frisörsalong, Gym, Tvättservice, Hiss, Levande underhållning, Medicinsk utrustning, Restaurang, Bastu, Affärsområde, Snacksbar, Swimmingpool, Bubbelpool / bubbelpool,
Närliggande faciliteter
All Inclusive Resort, Fiske (Närliggande), En obligatorisk allomfattande avgift krävs och beroende på semester och säsong kan det omfatta måltider, drycker, turer, transport, anläggningsaktiviteter, anläggningsfaciliteter, tjänster och faciliteter.
Flygplats
Manzanillo International - (19 miles - 30 km)
Checka in ut
Lördag 15: 00

Köper Karmina Palace timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Karmina Palace innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Karmina Palace varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Karmina Palace

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Karmina Palace. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt online-annonsering i försök att sälja timeshare med Karmina Palace.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Karmina Palace kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.