Foto av Holiday Club Tampereen Kylpyla
Foto av Holiday Club Tampereen Kylpyla
Foto av Holiday Club Tampereen Kylpyla
Foto av Holiday Club Tampereen Kylpyla
Foto av Holiday Club Tampereen Kylpyla

Adress: Lapinniemenranta 12, Tammerfors, FINLAND
Ring för mer information: 01787 881111

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Holiday Club Tampereen Kylpyla


Holiday Club Tampereen Kylpyla med utsikt över sjön Nasijarvi erbjuder en flykt från vardagens normality. En vacker utsikt erbjuds från många av rummen i tidsdelning utväg, vilket ger dig möjlighet att sitta lugnt och njuta av en läcker varm choklad - eller kanske något lite starkare - när du blickar ut. På spaet finns en pool, så du kommer att kunna lindra dina värkande muskler och verkligen koppla av innan du går ut för att se vad Tampereen Kylpyla har att erbjuda.

Finland är bara en kort resa från Förenade kungariket och ändå är det ofta förbisedd av semesterfirare från vår rättvisa ö. Det innebär att du kan förvänta dig en viss grad av integritet och unikhet som du inte hittar i mer populära semestermål. Rese och fritid timeshare mäklare älskar chansen att uppleva otroligt landskap i landet, till skillnad från allt annat. Holiday Club Tampereen Kylpyla i synnerhet är välsignad med fantastiska omgivningar och gott om alternativ för utomhusaktiviteter, inklusive vandring och kajakpaddling.

Alternativen för mat är också enastående, med varierade menyer och en underbar klassisk pizza restaurang på plats. Om du föredrar att bo i ditt rums rum är det alltid rumsservice som, medan du är på semester, är en stor lyx som vi tror att du förtjänar.

Holiday Club Tampereen Kylpyla Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (vissa enheter), Matta (vissa enheter), Diskmaskin (vissa enheter), Eldstad - Enhet (vissa enheter), Kök (Enheter, Ingen / Delvis / Minikitchen), Mikrovågsugn (Enheter), Telefon (Alla Enheter) , Tvättmaskin / torktumlare (vissa enheter),
Resort faciliteter
Barnpool, Konferensfaciliteter, Sjö, Tvättservice, Hiss, Medicinsk utrustning, Lekplats, Restaurang, Bastu, Spa, Pool (inomhus), Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (1.0 miles), Strand (närliggande), Båtliv (Närliggande), Längdskidåkning (Närliggande), Golf (2.0 miles), Livsmedelsaffär (Fristående), Frisör (Närliggande), Ridning (1.0 miles), Live Underhållning (2.0 miles), Shoppingområde (1.0 miles), Squash (Närliggande), Tennis (Närliggande)
Flygplats
Tammerfors - (10 miles - 16 km)
Checka in ut
(Veckor) fredag

Köpa Holiday Club Tampereen Kylpyla timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Holiday Club Tampereen Kylpyla innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Holiday Club Tampereen Kylpyla, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Holiday Club Tampereen Kylpyla

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Holiday Club Tampereen Kylpyla fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i försök att sälja timeshare med Holiday Club Tampereen Kylpyla.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Holiday Club Tampereen Kylpyla kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.