Foto av Hilton Dunkeld
Foto av Hilton Dunkeld
Foto av Hilton Dunkeld
Foto av Hilton Dunkeld
Foto av Hilton Dunkeld

Adress: Blairgowrie Road, Dunkeld, Perthshire, Skottland, PH8 0HX
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: dunkeldhousehotel.co.uk

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Hilton Dunkeld


Lämna omvärlden bakom och upplev atmosfären i en svunnen ålder med tidsdelning på Hilton Grand Vacations Club på Dunkeld, beläget i vackra Perthshire, skottland. Denna pittoreska Edwardian reträtt till denna dag behåller en luft av tradition och prakt. Orten ligger i hjärtat av tvåhundra och åtta tunnland hedmark och skog, precis intill en privat del av floden Tay - se till att utnyttja lax- och öringsfiske året runt!

Stugorna har utformats först och främst med tanke på komfort och utrymme. Alla sovrum i dessa charmiga stugor har eget badrum, de flesta har ökök för att göra matlagning ett skum, och varje lodge har sin egen balkong, vinterträdgård eller solterrass - du kommer att älska att stanna här under sommarmånaderna!

På plats hittar du en skytteakademi, uppvärmd inomhuspool, krocket gräsmatta, tennisbanor och till och med ett spa. En semesterrestaurang och cocktailbar är öppna året runt, redo att servera de bästa måltiderna. Anläggningen ligger också inom en enkel bilresa från Glasgow och Edinburgh för dem som älskar stadslivet. För allt detta och mer, Rese och fritid Är glada att presentera tidsdelning för vidareförsäljning på Hilton Grand Vacations Club på Dunkeld.

Hilton Dunkeld faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full) Eldstad - Enhet (Alla Enheter) Matta (Alla Enheter) Tvättmaskin / Torktumlare (En Enhet) Diskmaskin (Alla Enheter) Mikrovågsugn (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Fiskepool (inomhus) Tennis Träningsutrustning Hälsoklubb Bastu Bubbelbad / bubbelpool Lekplats Telefon Restaurang
Närliggande faciliteter
Beach (28.0 km) Vattenskidor (40.0 miles) Lake (i närheten) Downhill Skiing (40.0 miles) Ski School (40.0 miles) Golf (i närheten) Casino (25.0 km) Live Entertainment (i närheten) Livsmedel (i närheten) Medicinsk anläggning (i närheten)
Flygplats
Edinburgh - 50.0 km
Checka in ut
Lördag Söndag

Köper Hilton Dunkeld timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Hilton Dunkeld innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Hilton Dunkeld varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Hilton Dunkeld

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Hilton Dunkeld. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt online-annonsering i försök att sälja timeshare med Hilton Dunkeld.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Hilton Dunkeld kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.