Foto av Heritage Marbella Beach Resort
Foto av Heritage Marbella Beach Resort
Foto av Heritage Marbella Beach Resort
Foto av Heritage Marbella Beach Resort
Foto av Heritage Marbella Beach Resort

Adress: Heritage Marbella Beach Resort, Urbanización Marbesa, Av. Cuesta Correa, s / n, 29604 Marbella, Malaga, Spanien
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.heritageresorts.com

Intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på Heritage Marbella Beach Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Marbella Beach Resort, a tidsdelning egendom nära mil efter mil av gyllene sandstränder, ligger i Marbella, Spanien. Dessa fullt möblerade lägenheter har allt du behöver för att njuta av din semester med självhushåll, inklusive alla moderna bekvämligheter och tillräckligt med bestick och porslin för att vara värd för din egen middagsfest för hela familjen - eller för vänner du träffar på orten! Det underbara sommarsolen strömmar ut på din möblerade balkong eller terrass, och om du behöver en siesta på eftermiddagen kan du göra det i din luftkonditionerade lägenhet, komplett med bubbelbadkar. Uppvärmning är också tillgänglig om du reser under vintermånaderna och tycker att nätterna är lite kallare än du föredrar.

Med bara en kort promenad till stranden och havet bortom, behöver du aldrig gå långt för att hitta solskenet. Anläggningen ligger också intill den berömda restaurangen Le Papillon och klubben, precis vid stranden. Poolen är också stor, och vanligtvis mycket fredlig. Klubbhuset erbjuder concierge-tjänster som bokning av utflykter och lokal information, och det finns också en bar och restaurang på plats för måltider och förfriskningar. För idealiskt beläget tidsdelning till fantastiska priser, Rese och fritid rekommenderar att överväga Marbella Beach Resort.

Heritage Marbella Beach Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full) Luftkonditionering (Alla Enheter) Diskmaskin (Alla Enheter) Mikrovågsugn (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Beach Pool Barnpool Hiss Biluthyrning
Närliggande faciliteter
Vattenskidåkning (1.0 km) Vindsurfing (1.0 kilometer) Scuba Diving (1.0 km) Båtliv (1.0 km) Golf (2.0 km) Tennis (i närheten) Träningsutrustning (i närheten) Bastu (i närheten) Bubbelbad / bubbelpool (i närheten) Casino (12.0 km ) Telefon (i närheten) Livsmedel (i närheten) Medicinsk anläggning (3.0 miles) Restaurang (i närheten)
Flygplats
Malaga
Checka in ut
lördag

Köper Heritage Marbella Beach Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Heritage Marbella Beach Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Heritage Marbella Beach Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Heritage Marbella Beach Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har mångårig erfarenhet av att sälja Heritage Marbella Beach Resort-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Heritage Marbella Beach Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Heritage Marbella Beach Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.