Foto av Grand Leoniki
Foto av Grand Leoniki
Foto av Grand Leoniki
Foto av Grand Leoniki
Foto av Grand Leoniki

Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Grand Leoniki? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Kreta: ö hem till minotauren, mannen med en tjurens huvud. Rese och fritid timeshare mäklare lovar att du inte kommer bli fast i en labyrint när du besöker Grand Leoniki, men som orten är lång på komfort och kort på mytiska monster. Denna utväg är ett utmärkt val för familjer och vänner som hoppas kunna spendera kvalitetstid, där du kan laga mat i pentryn, njuta av en solnedgång på balkongen eller avkylning med ett dopp i poolen.

Medan vi älskar förmågan att laga våra egna måltider, får Greklands mat inte missa. Mer än grekisk sallad, maten är läckra. En äkta Medelhavsupplevelse där oliver har stor kraft, är aubergine samlade i en himmelsk huvud, och lamm är det kött som valts. En ouzo följer måltiden för de som är modiga nog för att prova den här grekiska häftklamret. Anläggningen ligger också bra för att fungera som en bas för att utforska öns magiska stränder, pittoreska byar och historiska platser. För en tidsdelning du kan överväga hem i en destination full av förvåning, titta inte längre än Grand Leoniki.

Grand Leoniki Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), diskmaskin (alla enheter), kök (alla enheter, full), mikrovågsugn (alla enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool (Inomhus / utomhus), Fitnessutrustning, Spelrum, Livsmedelsaffär, Gym, Hiss, Levande underhållning, Restaurang, Bastu, Snackbar, Squash, Simbassäng, Telefon, Bubbelpool /
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (Närliggande), Tvättstuga (I närheten), Medicinsk utrustning (1.0 miles), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing
Flygplats
TBD - (37 miles - 59 km)
Checka in ut
(Veckor) torsdag, fredag, lördag, måndag, tisdag

Köper Grand Leoniki timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Grand Leoniki innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Grand Leoniki varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Grand Leoniki

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Grand Leoniki. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Grand Leoniki.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Grand Leoniki kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.