Foto av Golden Shores Holiday Club
Foto av Golden Shores Holiday Club
Foto av Golden Shores Holiday Club
Foto av Golden Shores Holiday Club
Foto av Golden Shores Holiday Club

Adress: 210 Marine Parade, Labrador, QLD, 4215, AUSTRALIEN
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.classicholidayclub.com.au

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Golden Shores Holiday Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Den berömda Gold Coast är så namngiven för sina långa sträckor av fantastiska gyllene sandstränder och är ett populärt resmål för turister året runt. Rese och fritid timeshare mäklare älskar Golden Shores Holiday Club eftersom det är ett fantastiskt val för semesterfirare som vill göra det mesta av sin resa till Australien.

Denna tidsdelning utväg ligger i det perfekta stället för att besöka några av de många nöjesparker som ligger i närheten. Dessa inkluderar Dreamworld, Sea World och Wet'n'Wild Water World, för att bara nämna några. Barnen i ditt engagemang kommer att vara bredvid sig själva med glädje, och det är också ganska roligt för vuxna också.

När nöjesparkerna är uttömda finns det en pool på Golden Shores Holiday Club för att hålla dig cool och det är också möjligt att låna cyklar att cykla på lokala cykelvägar till stranden för en solterrass eller till och med låna kajaker ! Med så mycket val är du säker på att jobba upp en aptit, som ser dig bra när du upplever allt som restaurangerna i området har att erbjuda. En timeshare på denna utväg är en investering i fritid som kommer att fortsätta att betala utdelning i många år framöver.

Golden Shores Holiday Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Tvätt (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Träningsutrustning, spelrum, bastu, pool, bubbelpool / bubbelpool,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (1.0 miles), Strand (närliggande), Båtliv (närliggande), Casino (9.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (2.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (6.0 miles), Medicinsk utrustning 1.0 miles), restaurang (närliggande), shoppingområde (2.0 miles), tennis (2.0 miles), vindsurfing (i närheten)
Flygplats
Coolangatta - (19 miles - 30 km)
Checka in ut
(Veckor) fredag, lördag

Köper Golden Shores Holiday Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Golden Shores Holiday Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Golden Shores Holiday Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Golden Shores Holiday Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Golden Shores Holiday Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Golden Shores Holiday Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Golden Shores Holiday Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.