Foto av Expectations Holiday Club
Foto av Expectations Holiday Club
Foto av Expectations Holiday Club
Foto av Expectations Holiday Club
Foto av Expectations Holiday Club

Adress: 9 St. Stephen's Court, 15-17 St Stephens Road, Bournemouth, BH2 6LA, England
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.expectationsholidays.co.uk

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Expectations Holiday Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


När du blir medlem i Expectations Holiday Club, kommer du inte att ha poäng varje år än att ha en viss vecka eller säsong i en viss timeshare. Dessa poäng kan användas som valuta och kan användas för att boka den exakta semester som krävs. Tack vare företagets partnerskap med RCI, världens största semesterutbytesorganisation, ger du dig frihet när det gäller timeshare och hur du väljer att spendera din semester. Ordningen har tusentals deltagare som deltar i hela världen, vilket innebär att du har ett bra val av platser.

Poängen du delegeras är din, men om du kände att du osannolikt inte skulle använda dem, kan du sälja dem, vilket innebär att din investering inte kommer att slösas bort. Ännu bättre, dina familjemedlemmar kan använda dessa poäng för sin semester.

Konceptet arbetar med några grundläggande faktorer, helgdagar ges poäng beroende på olika faktorer. Dessa är logiska aspekter som bestäms per semester och kan inkludera: säsong, plats, bekvämligheter, efterfrågan, kvalitet, lägenhetens storlek.

Med hänsyn till ovanstående faktorer kommer den semester du åker för att kosta ett annat antal poäng, beroende på vad du vill ha, till exempel en större lägenhet eller en mer exklusiv plats. Följaktligen kostar inte varje semester samma antal poäng.

Förväntningar Semesterpoäng kan definieras som en flexibel form av timeshare som ger dig möjlighet att välja och välja din semester år efter år.

Oanvända poäng kan också läggas till nästa års belopp. Du kan också göra motsatsen och låna poäng för att få en lyxig semester

Köpa förväntningar Holiday Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Förväntningar Holiday Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Expectations Holiday Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Expectations Holiday Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Expectations Holiday Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Expectations Holiday Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av förväntningar Holiday Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.