Bild av Ell Dango II
Bild av Ell Dango II
Bild av Ell Dango II
Bild av Ell Dango II
Bild av Ell Dango II

Adress: El Dango 2, Cala Llonga, Ibiza, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.kwresorts.co.uk/ibiza/

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Ell Dango II? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


På Travel & Leisure Group har vi möjligen det största lager av ägarskap som finns tillgängligt på Ell Dango II till konkurrenskraftiga priser. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här fastigheten, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.

Ell Dango II-faciliteter

Enhetsfaciliteter
Lägenheten har ett litet kök med kylskåp, mikrovågsugn, full storlek spis och tillräckligt med redskap för självhushåll. Också tillhandahålls ett strykjärn och en hårtork. Sänglinne, handdukar och kökshanddukar finns för antalet personer som upptar
Resort faciliteter
Det finns en pool på plats och barnpool, solbad terrasser med solstolar och stora fasta parasoller och en "al fresco" tegelbyggd grill. Observera att denna utväg har ett stort antal steg och är inte lämplig för personer med mobil
Närliggande faciliteter
Åtkomststeg leder ner till vattentaxibryggan, stranden och byns affärer och restauranger. Färjor seglar regelbundet till Ibiza stad, Santa Eulalia och Es Canar.
Flygplats
Ibiza
Checka in ut
lördag

Njut av ett hem hemifrån erfarenhet på Ell Dango II

När du köper timeshare på egenskaper som Ell Dango II, är du garanterad en årlig avresa. Det blir snabbt ditt hem hemifrån och erbjuder en unik och fredlig paus från ditt vardag.

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Ell Dango II innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Ell Dango II varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Ell Dango II

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Ell Dango II-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i försök att sälja timeshare med Ell Dango II.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Ell Dango II kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.