Foto av Divi Village Golf och Beach Resort
Foto av Divi Village Golf och Beach Resort
Foto av Divi Village Golf och Beach Resort
Foto av Divi Village Golf och Beach Resort
Foto av Divi Village Golf och Beach Resort

Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diviresorts.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Divi Village Golf och Beach Resort


Divi Village Golf och Beach Resort i Oranjestad, Aruba är den karibiska drömmen i köttet. timeshare ägarna behandlas till oändliga vyer över en vit sandstrand med ljuvliga rum och villor som omger en gnistrande infinity-edge pool. Alla har en uteplats för att rama de vackra oceanen eller trädgårdsutsikten tillsammans med en rad bekvämligheter som garanterar maximal komfort för alla i din fest. Detta inkluderar ett fullt utrustat kök, vardagsrum med utdragbar soffa, plattskärms-TV med DVD-spelare, Wi-Fi, luftkonditionering och badrum med hårtork. Uppgraderade rum lägger till en separat matplats, bubbelpooler på taket och utsikt över den egna 9-håls golfbanan med proffs och golfträning.

Rese och fritid timeshare mäklare är säkra du kommer att älska varje sekund av din vistelse i denna all inclusive resort. Alla måltider och drycker är gratis på Seabreeze Restaurant och Sports Bar, Mulligans Golf Cafe, Bar and Restaurant och restaurangerna på Divi och Tamarijn Aruba All Inclusive Resorts. Du har också tillgång till fyra pooler och barnpool, gym, dag spa, kasino och shopping basar med gratis transfer, bergsklättring, vattensporter, tennis, grill och mini-mart på Divi Village Golf och Beach Resort.

Divi Village Golf och Beach Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Biluthyrning, Golf, Gym, Sjö, Tvättstuga (Utrustning finns), Live underhållning, Lekplats, Bastu, Simbassäng, Tennis, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
(5.0 miles), Fiske (1.0 miles), Frisör (5.0 miles), Ridning (1.0 miles), Medicinsk utrustning (5.0 miles), Dykning (2.0 miles), Dykning (1.0 miles) Shoppingområde (5.0 miles), vattenskidor (1.0 miles), vindsurfing (1.0 miles),
Flygplats
Drottning Beatrix International - (12 miles - 19 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag

Köpa Divi Village Golf och Beach Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Divi Village Golf och Beach Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Divi Village Golf och Beach Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Divi Village Golf and Beach Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Divi Village Golf and Beach Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Divi Village Golf and Beach Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Divi Village Golf och Beach Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.