Foto av Divi Southwinds Beach and Racquet Club
Foto av Divi Southwinds Beach and Racquet Club
Foto av Divi Southwinds Beach and Racquet Club
Foto av Divi Southwinds Beach and Racquet Club
Foto av Divi Southwinds Beach and Racquet Club

Adress: St. Lawrence Gap, Christ Church, Barbados, Karibien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diviresorts.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Divi Southwinds Beach and Racquet Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Divi Southwinds Beach Resort i Bridgetown, Barbados är en generös destination. Här är vackra stränder kantade av palmer. Livfulla, färgglada och livliga festivaler är rikliga. Stora matställen, underhållning och shoppingmöjligheter rinner aldrig ut. För den resenär som vill ha allt, ingen annan tidsdelning Semester kommer nära.

Njut av det bästa av det karibiska vädret i de tre sötvattenspoolerna med en uppvärmd bar, poolbassäng och solskydd. Njut av näringsrika skönhetsbehandlingar och avkopplande massage i dagens spa och frisersalong. Leka med barnen på lekplatsen och barnklubben, eller ha en vänlig match av tennis följt av en runda på den professionella minigolfbanan 9-hålet. Rese och fritid Timeshare mäklare föreslår spännande vattensporter aktiviteter som snorkling, kajakpaddling, parasailing, vindsurfing och fiske, också. Wi-Fi finns också, samt ett gym och livsmedelsbutik.

På samma sätt finns det ingen skimping på boende på Divi Southwinds Beach Resort. Rummen är alla sviter med rymliga golvutrymmen och modern karibisk inredning. Bekvämligheter är högkvalitativa, perfekt för familjer och individer som vill ha den bästa tröst på semester. Dessa inkluderar luftkonditionering, komplett kök, plattskärms-TV, privat badrum med hårtork och en charmig uteplats med pool, trädgård eller havsutsikt.

Divi Southwinds Beach och Racquet Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Kök (alla enheter, Full), Mikrovågsugn (vissa enheter), Telefon (alla enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Konferensmöjligheter, Spelrum, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Hiss, Restaurang, Swimmingpool, Tennis,
Närliggande faciliteter
Strand i närheten, Frisör (närliggande), Live underhållning (Närliggande), Medicinsk utrustning (3.0 miles), Dykning (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing
Flygplats
Grantley Adams International - (7 miles - 11 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag

Köpa Divi Southwinds Beach och Racquet Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Divi Southwinds Beach och Racquet Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Divi Southwinds Beach och Racquet Club varför försök inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Divi Southwinds Beach and Racquet Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Divi Southwinds Beach och Racquet Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Divi Southwinds Beach and Racquet Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Divi Southwinds Beach och Racquet Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.