Foto från Villas de Santa Fe
Foto från Villas de Santa Fe
Foto från Villas de Santa Fe
Foto från Villas de Santa Fe
Foto från Villas de Santa Fe

Adress: 400 Griffin Street, Santa Fe, 875011306,
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.viresorts.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning i Villas de Santa Fe? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


När man försöker bestämma var man ska köpa en tidsdelning, det är viktigt att överväga alla de saker du gillar att göra medan du är på semester. New Mexico är Land of Enchantment för de yngsta medlemmarna i ditt parti, liksom de mest erfarna. Rese och fritid timeshare mäklare älskar allt som erbjuds på Diamond Resorts Villas de Santa Fe, eftersom det är den perfekta basen för detta och alla framtida semester i USA.

Anläggningen ligger nära stora attraktioner som Atalya Mountain, med spår som bara ber om att gå och utforska. Landskapet är ute av denna värld, och med sådana härliga bergskedjor som kan hysas på sommaren och skidas på vintern, finns det gott att hålla dig ockuperad i varje säsong. De rymliga villorna tillåter dig att sprida ut och njuta av ditt eget utrymme även om du har hela familjen tillsammans med dig, och det fullt utrustade pentryet tillåter lätta måltider och het choklad att förberedas när du vill. Det finns också många restauranger inom några minuter, så du kommer alltid att vara bortskämd för val på var och vad du ska äta.

Diamond Resorts Villas de Santa Fe lägger tyngdpunkten på avkoppling, och orten är ett utrymme för dig att ta dig tid av det livliga livet i resten av livet och njuta av en välförtjänt paus.

Köper Villas de Santa Fe timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Villas de Santa Fe innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Villas de Santa Fe varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Villas de Santa Fe

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Villas de Santa Fe fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Villas de Santa Fe.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Villas de Santa Fe kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.