Foto av Corail Royal Plage
Foto av Corail Royal Plage
Foto av Corail Royal Plage
Foto av Corail Royal Plage
Foto av Corail Royal Plage

Adress: PO Box 201, Tabarka, 8110, Tunisien
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Corail Royal Plage? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Ovanför en stor blå himmel och med utsikt över en lika safirstrand, skapar Corail Royal Plage ett idylliskt bo där du kan njuta av en stor medelhavsferie. Beläget i den charmiga kuststaden Tabarka, Tunisien, ger denna semesterort en oändlig tillgång till en lång kurva av den vita sandstranden, det glittrande havet och det närliggande skogslandet.

Men låt dig inte lura av denna stads gammaldags känsla; Det är värd för en oändlig ström av musikfestivaler som kommer att utmana dina dansfärdigheter. Dessutom håller många aktiviteter kvar, inklusive vattensporter, golf, fiske, naturparker, cykelleder och många historiska platser. På samma sätt är roligt inte bristfälligt inom Corail Royal Plage. Rese och fritid timeshare mäklare föreslår att spendera en dag vid poolen och få förfriskningar från cocktailbaren och snackbaren. Fantastisk restaurang i Tunisien serveras också av restaurangen. Det finns också en tennisbana, gym, bastu och gratis Wi-Fi.

Slutligen, tidsdelning boende här ger dig den komfort du behöver efter en stor dag. Hitta riklig föryngring i rummen med luftkonditionering, DVD eller video, komplett kokmöjligheter, öppen spis och en privat terrass med utsikt över havet eller trädgården.

Köpa Corail Royal Plage timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Corail Royal Plage innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Corail Royal Plage varför försök inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Corail Royal Plage

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Corail Royal Plage-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Corail Royal Plage.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Corail Royal Plage kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.