Foto av Coconut Bay Resort
Foto av Coconut Bay Resort
Foto av Coconut Bay Resort
Foto av Coconut Bay Resort
Foto av Coconut Bay Resort

Adress: 919 North Birch Road, Fort Lauderdale, 333043317,
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.coconutbay.org

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Coconut Bay Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Fort Lauderdale erbjuder det bästa av Florida: värmen, stränderna och den underhållning som finns är som ingen annan plats på jorden, och alla är element som verkligen gör Coconut Bay Resort sken från folkmassan. För en tidsdelning Du kommer att vara glad att besöka gång på gång, titta inte längre än USAs solsken, där apelsinerna är saftiga och läckra och solen håller alla tillbaka och glada. Med detta unika erbjudande i hjärtat av staden kan du vara säker på att göra vänner med andra resenärer eller med de välkomnande lokalbefolkningen, som älskar när människor besöker deras lilla bit av himlen.

Rese och fritid timeshare mäklare vet att med så mycket erbjudande kanske du inte vill spendera mycket tid i lägenheten men Coconut Bay Resort erbjuder ett underbart hem hemifrån som bara kan fresta dig. Varje luftkonditionerad enhet är en bra flykt för en paus från värmen, eller det finns också utomhuspoolen som låter dig ta ett uppfriskande dopp och kyla i hela året. Med en sådan välkomnande hemmiljö kommer vi inte att skylla på dig om du låter livet sakta ner till ett avkopplande långsamt läge, precis vad du förtjänar på semester.

Köpa Coconut Bay Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Coconut Bay Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Coconut Bay Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Coconut Bay Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Coconut Bay Resort-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Coconut Bay Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Coconut Bay Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.