Foto av Club Salina Wharf
Foto av Club Salina Wharf
Foto av Club Salina Wharf
Foto av Club Salina Wharf
Foto av Club Salina Wharf

Adress: Club Salina Wharf, Triq Il-Majjiera, Majjiera, Qawra SPB 1841, Malta
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: http://www.clubsalinahotelmalta.com/

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Club Salina Wharf? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


För en överlägsen semester, överväga tidsdelning på Club Salina Wharf i Qawra, Malta. Oavsett om du letar efter en lugn tillflyktsort i solen eller mycket roligt och utforskande, kan denna utväg träffas och överträffa alla förväntningar. Anläggningen ligger bara två minuters promenad från Medelhavets fathomless blå och därtill hörande vattensporter, inklusive en dykskola. Qawra är ett livligt och pulserande område med en elegant strandpromenad, och närliggande Bugibba är ännu livligare. Bugibba Square är ett fantastiskt ställe att gå på kvällarna för levande musik och streetunderhållning - med massor av restauranger, barer, biografkomplex, shopping, och barns aktiviteter.

Att komma runt görs enkelt och billigt genom att använda de lokala luftkonditionerade bussarna, och ön har en mängd historia och arv att utforska. Inomhus finns inomhus- och utomhuspooler med underhållning i baren, vackra trädgårdar, lekplats, bastu och jacuzzi samt en mataffär. Din rymliga, luftkonditionerade lägenhet kommer sannolikt att komma med en balkong med utsikt över trädgården, så du kan äta utomhus med en fantastisk utsikt. För avkoppling tidsdelning med möjlighet att se och göra mycket, Rese och fritid rekommenderar att du överväger Club Salina Wharf.

Club Salina Wharf-anläggningar

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Matta (En Enhet), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Barnpool, Spelrum, Tvättservice, Lekplats, Bastu, Snackbar, Pool (Inomhus / utomhus), Telefon,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (närliggande), Casino (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (7.0 miles), Livsmedelsaffär (Närliggande), Frisör (Närliggande), Medicinsk utrustning i närheten, Dykning Område (Närliggande), Vindsurfing (Närliggande),
Flygplats
Malta International - (13 miles - 20 km)
Checka in ut
(Veckor) Torsdag, Fredag, Lördag, Tisdag

Köpa Club Salina Wharf timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club Salina Wharf innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Salina Wharf, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyran kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Säljer och säljer vidare på Club Salina Wharf

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Club Salina Wharf. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Club Salina Wharf.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Club Salina Wharf kan vara säkert med vetskapen att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.