Foto från Club las Adelfas
Foto från Club las Adelfas
Foto från Club las Adelfas
Foto från Club las Adelfas
Foto från Club las Adelfas

Adress: Avenida de Francia 16, Playa de Los Pocillos
Puerto del Carmen, Kanarieöarna, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: wwww.nexusleisure.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Club las Adelfas? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Las Palmas är en stor hamn på Gran Canaria, den största i Kanarieöarnas kedja utanför Afrikas kust. Denna ö kan vara belägen närmare ekvatorn än resten av Spanien, men den har fortfarande en distinkt spansk känsla. En i en grupp av unika öar, Gran Canaria har länge varit ett populärt resmål för brittiska semesterfirare, och ändå behåller det sin charm och skönhet.

Club Las Adelfas är ett utmärkt val för den som letar efter en tidsdelning i solskenet. Med restauranger bara några minuters trevlig promenad bort, finns det gott om alternativ för lunch och middag, oavsett om du vill prova några av de lokala rätterna eller hitta mer tröstande, välbekanta menyer. Varje lägenhet har även ett kök, så det är lätt att laga enklare måltider för att hålla det ljust och njuta med en kaffe med utsikt över utsikten.

En skvätt på dagen är väl och bra men Rese och fritid timeshare-mäklare älskar särskilt poolen på Club Las Adelfas under natten, när lamporna är tända och reflekteras tillbaka av en sval spegel. Detta är verkligen resorten för dem som vill få ut det mesta av sin utlandsresa.

Club las Adelfas faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Tvättservice, Live underhållning, Medicinsk utrustning, Restaurang, Snacksbar, Simbassäng, Telefon,
Närliggande faciliteter
Strand (närliggande), Casino (1.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (16.0 miles), Livsmedelsbutik (I närheten), Ridning (Närliggande), Tennis
Flygplats
Arrecife - (6 miles - 9 km)
Checka in ut
Torsdag

Köper Club las Adelfas timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club las Adelfas innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club las Adelfas varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club las Adelfas

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club las Adelfas fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Club las Adelfas.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Club las Adelfas kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.