Foto av Club Lanzamar
Foto av Club Lanzamar
Foto av Club Lanzamar
Foto av Club Lanzamar
Foto av Club Lanzamar

Adress: Calle Las Majadas 2, Lanzarote
Puerto del Carmen, Kanarieöarna, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Club Lanzamar? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


På Travel & Leisure Group har vi möjligen det största lager av ägarskap som finns tillgängligt på Club Lanzamar till konkurrenskraftiga priser. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här fastigheten, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.

Club Lanzamar faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Vissa Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Hiss, Medicinsk utrustning, Snackbar, Simbassäng,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (närliggande), Casino (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (12.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (Närliggande), Tvättstuga (I närheten), Live underhållning Dykning (Närliggande), Squash (Närliggande), Tennis (Närliggande), Vattenskidor (Närliggande), Vindsurfing (Närliggande)
Flygplats
Arrecife - (7 miles - 11 km)
Checka in ut
Torsdag

Njut av ett hem hemifrån erfarenhet på Club Lanzamar

När du köper timeshare på egendomar som Club Lanzamar, är du garanterad en årlig get away. Det blir snabbt ditt hem hemifrån och erbjuder en unik och fredlig paus från ditt vardag.

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club Lanzamar innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Lanzamar varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club Lanzamar

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club Lanzamar fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Club Lanzamar.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Club Lanzamar kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.