Foto av Club Access 2 Leisure
Foto av Club Access 2 Leisure
Foto av Club Access 2 Leisure
Foto av Club Access 2 Leisure
Foto av Club Access 2 Leisure

Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.a2l.biz

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Club Access 2 Leisure? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


I en värld full av oändliga och spektakulära destinationer, hur tillfredsställer du din vandringslust? Det verkar vara en komplicerad fråga men Club Access 2 Leisure har det enklaste, mest lysande svaret: bli en del av deras klubb och ha oändlig tillgång till en multi-destination tidsdelning ägande med en portfölj av resorter att välja mellan. Plötsligt finns val, kvalitet, rådgivning och service inom dina händer.

Bekymmersfritt kan du schemalägga en otrolig semester i soliga Australien. Ett urval av lyxboenden i Spanien, Texas och Filippinerna väntar på dig. Att boka en semester i Florida, Mexiko, Österrike, Jamaica eller Thailand är smidigt som siden. Rese och fritid timeshare-mäklare försäkrar att Club Access 2 Leisure kommer att ta hand om allt åt dig med sitt stora nätverk av över två tusen utsökta semesterorter över hela världen.

Dessutom ger ett medlemskap dig extra lång semester när du lånar eller sparar veckor från ett år till ett annat. När du uppgraderar ditt konto får du också förmånen att boka speciella helgdagar under högsäsong eller när du reser med en stor grupp. Gästcertifikat, extra veckor och bonusveckor kommer alla till nytta för att säkerställa att dina behov och nycker blir tillgodosedda. För semesterägande som verkligen är flexibelt och välskött behöver du inte leta längre.

Köper Club Access 2 fritids timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club Access 2 Fritid innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Access 2 Leisure varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club Access 2 Leisure

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club Access 2 fritidsfastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Club Access 2 Leisure.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Club Access 2 Leisure kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.