Foto av Castel Club
Foto av Castel Club
Foto av Castel Club
Foto av Castel Club
Foto av Castel Club

Adress: Residence Castel Club Leysin Parc, Route de Collonges, Leysin, CH-1854, Schweiz
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.apparthotel-leysin.ch

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Castel Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Samtida, odlade och kända för sina alpina äventyr och snövit toppar, är Schweiz definitivt ett måste-besök för semesterfirare. För dem som söker en episk resa i staden Leysin, Rese och fritid timeshare mäklare kan inte föreslå en bättre tidsdelning bo än Castel Club.

Omgiven av hallucinerande landskap, ligger detta boende nära fina restauranger, affärer och den lokala tågstationen. Populära attraktioner som Leysin-Berneuse och Diablerets-Isenau-gondoler, skidorterna Leysin och Les Diablerets och Aigle Castle ligger också i närheten. Samtidigt är de rymliga studiorna och lägenheterna som erbjuds av Castel Club alla charmiga och mysiga. Alla är utrustade med ett kök som har sådana moderna bekvämligheter som köksredskap, diskmaskin, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare och barnstol. Det finns också ett privat badrum och en balkong som har en fin sydlig utsikt mot Alperna.

Det finns Wi-Fi i lobbyn och gästerna får dessutom rabattkuponger i de sju restaurangerna i Leysin. Andra faciliteter inkluderar en bar och lounge, utomhus tennisbana, skidförvaring och gratis buss till linbanorna. Mountainbikeuthyrning finns också, liksom självbetjäningstvätt, turné och biljettassistans och flygplatstransfer.

Castel Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matta (Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis / Minikök / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Hiss, Telefon, Tennis,
Närliggande faciliteter
Skidåkning (närliggande), Livsmedelsaffär (Närliggande), Sjö (3.0 miles), Medicinsk utrustning (Närliggande), Restaurang (Närliggande), Skidskola (Närliggande), Swimmingpool (Närliggande)
Flygplats
Genève - (78 miles - 125 km)
Checka in ut
lördag

Köper Castel Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Castel Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Castel Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Castel Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Castel Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Castel Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Castel Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.