Foto från Casitas del Monte
Foto från Casitas del Monte
Foto från Casitas del Monte
Foto från Casitas del Monte
Foto från Casitas del Monte

Adress: 2700 S. Palm Canyon Drive, Palm Springs, CA, 92264, USA
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Casitas del Monte? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


På Travel & Leisure Group har vi möjligen det största lager av ägarskap som finns tillgängligt på Casitas del Monte till konkurrenskraftiga priser. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här fastigheten, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.

Casitas del Monte faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Handikappenhet, pool, bubbelpool/badtunna,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (4.0 miles), längdskidåkning (5.0 miles), fiske (10.0 miles), golf (i närheten), livsmedelsbutik (2.0 miles), frisör (2.0 miles), hälsoklubb (3.0 miles), Ridning ( 2.0 miles), Live Entertainment (2.0 miles), medicinska faciliteter (3.0 miles), restaurang (2.0 miles), shoppingområde (2.0 miles), Tennis (1.0 miles),
Flygplats
Palm Springs - (4 miles - 6 km)
Checka in ut
Fredag

Njut av en upplevelse hemifrån på Casitas del Monte

När du köper timeshare på fastigheter som Casitas del Monte, är du garanterad en årlig resa. Det kommer snabbt att bli ditt hem hemifrån, och erbjuder en unik, fridfull paus från din vardag.

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Casitas del Monte innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Casitas del Monte varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Casitas del Monte

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Casitas del Monte fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Casitas del Monte.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Casitas del Monte kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.