Foto av Casa Blanca Resort
Foto av Casa Blanca Resort
Foto av Casa Blanca Resort
Foto av Casa Blanca Resort
Foto av Casa Blanca Resort

Adress: 11115 Front Beach Road, Panama City Beach, FL, 32407, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.casa-blanca.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Casa Blanca Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Namnet framkallar visioner av svepande trenchcoats och krigstidens romantik, men Casa Blanca Resort ligger i Panama City, ingenstans nära Afrika! Lyckligtvis är vädret fortfarande varmt, palmerna svänger fortfarande välkomna, och det finns potential för romantik i en mer avslappnad miljö. timeshare Lägenheterna har alla kök med full storlek och matsal, så du kan njuta av en hemlagad måltid med din närmaste och käraste. Med utsikt över den moderna staden och gränsar till Stilla havet, kan du bli förlåtad för att stanna i lägenheten.

Ska du våga ut, som Rese och fritid timeshare mäklare föreslår att du gör det, hittar du bougainvillea-fyllda boulevards och edgy arkitektur. Det finns också nöjesparker i närheten för att hålla alla ungdomar roade. För dem som föredrar ett lugnt spel i en fantastisk plats, är Florida också känt för sina golfbanor, och från orten kommer du få tillgång till ditt val av partiet. Naturligtvis är det omöjligt att prata om Florida och inte nämna de vita sandstränderna och det felfria vädret, vilket du kommer att kunna njuta av med ditt hjärtans innehåll direkt från Casa Blanca Resort.

Casa Blanca Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Strand, Träningsutrustning, Fiske, Spelrum, Tvättservice, Bastu, Simbassäng, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (5.0 miles), Båtliv (5.0 miles), Golf (1.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Frisör (närliggande), Live underhållning (Närliggande), Medicinsk utrustning (2.0 miles), Restaurang i närheten, Dykning (5.0 miles), shoppingområde (i närheten), tennis (4.0 miles), vattenskidor (5.0 miles), vindsurfing (5.0 miles),
Flygplats
Panama City / Bay County - (15 miles - 24 km)
Checka in ut
lördag

Köper Casa Blanca Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Casa Blanca Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Casa Blanca Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Casa Blanca Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter på Casa Blanca Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Casa Blanca Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Casa Blanca Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.