Foto av Carpediem Assisi Living Club
Foto av Carpediem Assisi Living Club
Foto av Carpediem Assisi Living Club
Foto av Carpediem Assisi Living Club
Foto av Carpediem Assisi Living Club

Adress: Localita Pian Della Pieve, Assisi, (PG), ITALIEN
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.carpediemgroup.com/

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Carpediem Assisi Living Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Italien: Foodies drömdestination. Vi är alla bekant med pizza, pasta och caprese, men de mest läckra versionerna finns alla i hemlandet av utsökt medelhavsmat, Italien. Där en enkel smörgås, eller "panino" är gjord med bara två ingredienser men blir det bästa du någonsin har haft; där du kan äta gelato tre gånger om dagen och aldrig ha samma smak två gånger; där olivoljan flyter fritt över stora gröna sallader, och där vinkarmen aldrig är tom. Om din mun vattnar vid tanken är Carpediem Assisi Living Club platsen för dig.

Anläggningen ligger i Perugia, känd för sin choklad och exempel på renässanskonst. Rese och fritid timeshare mäklare älskar särskilt chokladfestivalen som hålls varje år, tantalizing smaklökar i denna otroliga miljö. en tidsdelning i Perugia är för dem som njuter av historia, där det alltid finns mer att lära sig, och för dem som gillar att blötlägga i skönheten i mild Umbrien. På Carpediem Assisi Living Club är livet slumrat och avslappnat, och du får gott om tid att äta, dricka och vara glad med din familj och vänner.

Carpediem Assisi Living Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (vissa enheter), Kök (Alla enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Motionutrustning, Spelrum, Tvättstuga, Bastu, Simbassäng, Tennis,
Närliggande faciliteter
Fiske (19.0 miles), Golf (12.0 miles), Livsmedelsbutik (I närheten), Ridning (1.0 miles), Sjö (19.0 miles), Medicinsk utrustning (4.0 miles), Restaurang i närheten, Snacksbar
Flygplats
Florens - (106 miles - 170 km)
Checka in ut
lördag

Köpa Carpediem Assisi Living Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Carpediem Assisi Living Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Carpediem Assisi Living Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Carpediem Assisi Living Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Carpediem Assisi Living Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Carpediem Assisi Living Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare Att använda Carpediem Assisi Living Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.