Foto av Carihuela Park Palace
Foto av Carihuela Park Palace
Foto av Carihuela Park Palace
Foto av Carihuela Park Palace
Foto av Carihuela Park Palace

Adress: Calle Miami, 29620 Torremolinos, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Carihuela Park-Palace? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


När vi går på semester är vår tid dyrbar. Vi vill göra det mesta av varje dag och vara säker på att leva livet till fullo. Rese och fritid timeshare mäklare älskar Carihuela Park Palace i Torremolinos för att tillåta oss att göra just det.

Smakämnen tidsdelning utväg, som ligger på Costa del Sol, är perfekt om du vill spendera din tid att äta fantastisk mat, shopping och umgås med andra likasinnade individer. Spanien är ett populärt val av en anledning, och det är nere möjligheten att uppleva en fantastisk tid. Nära till vattnet, men med en frisk pool där du kan luxuriate direkt på plats, är Carihuela Park Palace väl beläget för dig som gillar att kyla på en varm dag.

Det finns många restauranger i området, så det finns gott om möjligheter att ta några traditionella tapas eller paella, och byn El Calvario ligger i närheten och erbjuder en smak av andalusisk kultur. Det finns också nöjesparker och golfbanor i omedelbar närhet så oavsett om du har små barn eller stora barn eller tror-de är fortfarande barn, det finns något för alla.

Carihuela Park Palace faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matta (Vissa Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis / Minikitchen),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Lekplats, Restaurang, Simbassäng, Telefon, Tennis,
Närliggande faciliteter
Strand (i närheten), Casino (2.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (1.0 miles), Live underhållning (Närliggande), Medicinsk utrustning (Närliggande), Vattenskidåkning
Flygplats
Malaga - (6 miles - 9 km)
Checka in ut
lördag

Köper Carihuela Park Palace timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Carihuela Park Palace innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Carihuela Park Palace varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Carihuela Park Palace

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har mångårig erfarenhet av att sälja fastigheter i Carihuela Park Palace. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Carihuela Park Palace.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Carihuela Park Palace kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.