Foto av Canal Boat At Worcester Marina
Foto av Canal Boat At Worcester Marina
Foto av Canal Boat At Worcester Marina
Foto av Canal Boat At Worcester Marina
Foto av Canal Boat At Worcester Marina

Adress: Lowesmoor Wharf, Worcester, WR1 1RS, England, Storbritannien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.canalboatclub.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Canal Boat på Worcester Marina? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Canal Boat Club på Worcester Marina erbjuder gästerna möjligheten att ta hand om sina egna tidsdelning kanalbåt och upplev skönheten i några av Storbritanniens mest etablerade vattenvägar. Baserat i den södra änden av Worcester Birmingham Canal är den idealiska basen för alla rutter till Shakespeare-landet via floden Severn och Avon, eller resor norrut till det lantliga Worcestershire där du kommer att passera genom hjärtat av det pittoreska Archers-landet.

Köper Canal Boat vid Worcester Marina timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Canal Boat på Worcester Marina innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Canal Boat At Worcester Marina varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Canal Boat At Worcester Marina

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Canal Boat på fastigheten i Worcester Marina. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Canal Boat på Worcester Marina.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Canal Boat På Worcester Marina kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.