Foto av Bluegreen Vacations
Foto av Bluegreen Vacations
Foto av Bluegreen Vacations
Foto av Bluegreen Vacations
Foto av Bluegreen Vacations

Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.bluegreenowner.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Bluegreen Vacations


Semesterpoäng tillgängliga via Bluegreen Vacations erbjuder köpare chansen att göra ett engångsinköp som kan tillämpas på semester för sig själva, släktingar och vänner. Semesterplatser som är tillgängliga via Bluegreen ger medlemmens tillgång till sitt urval av orter som finns på ett antal platser över hela landet USA inklusive kustplatser i Florida, South Carolina och öarna i Hawaii.

Gäst som bor på Bluegreen Vacations-hotell och hotell kan förvänta sig att boendet är av hög standard, medan temat och aktiviteterna på orten återspeglar platsen om det är oceanfront resorts i Florida eller spa och golf resorts i Arizona. Medan du bor på en Bluegreen Vacations Resort kan du förvänta dig en rad bekvämligheter som görs tillgängliga som vuxna och barnpooler, bubbelpooler och poolbarer. Semesterklubbmedlemmar som bor här kommer också att hitta villor inkluderar många av de bekvämligheter du kan förvänta dig av orter av denna kaliber, såsom privata balkonger fullt utrustade kök kabel-tv, Wi-Fi och även ett bubbelpool. Med många orter är rullstolsanpassade Rese och fritid tror att Bluegreen Vacations urval av orter gör ett bra val för alla som behöver särskilda krav som dessa, men föreslår att de ringer innan de gör några arrangemang.

Bluegreen Vacations utbud av orter kommer också med många bekvämligheter som finns i närheten av orten som golf, levande underhållning, kasinon, vattensport, naturstigar och restauranger så semesterfirare bör alltid hitta något att göra. Fullständiga beskrivningar av Bluegreen Vacations resmål och bekvämligheter finns på Deras hemsida.

Med Bluegreen Vacations kan medlemmar låna poäng från följande års semesterpoäng, bank semesterpoäng med utbytesföretag som RCI så att medlemmarna kan njuta av orter på platser över hela världen och även dela sina poäng med vänner och familj.

Köper Bluegreen Vacations timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Bluegreen Vacations innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Bluegreen Vacations, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Bluegreen Vacations

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Bluegreen Vacations fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt online-annonsering i försök att sälja timeshare med Bluegreen Vacations.

Någon som tittar på Sälja timeshare använda Bluegreen Vacations kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.