Foto av Atlantic Club Campanario Calahonda
Foto av Atlantic Club Campanario Calahonda
Foto av Atlantic Club Campanario Calahonda
Foto av Atlantic Club Campanario Calahonda
Foto av Atlantic Club Campanario Calahonda

Adress: Avenida de Espana 22, Urbanización Sitio de Calahonda
29650 Mijas-Costa
Malaga, SPANIEN
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Atlantic Club Campanario Calahonda? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Costa del Sol ger upphov till solskinsförväntningar, och den här otroliga regionen i Spanien lever säkert på den fronten. Med nästan tre tusen solstrålar per år, men relativt låga temperaturer, oavsett årstid, är området ett smart val för den skickliga resenären.

Den lilla staden Mijas är en vitkalad andalusisk skönhet med extra charm och mellan golfrundor på en av de sju spektakulära banorna kan du ta del av lokalt odlade delikatesser i en av restaurangerna vid stranden. För golfälskare är området en dröm som går i uppfyllelse, med både historiskt viktiga fyrtioåriga kurser och orörda nyutvecklade kurser som erbjuds.

Rese och fritid timeshare mäklare vet säkert vad som gör en utväg ständigt och för oss, som sätter Atlantic Club Campanario Calahonda fast överst på listan. Den unika poolen är uppdelad i fyra kronblad, en härlig utsikt från balkongen av någon av de tidsdelning lägenheter, antingen studio, ett-, två- eller till och med tre sovrum. Med stranden bara några minuter bort och nära A7 är Atlantic Club Campanario Calahonda ett fantastiskt alternativ för dem som verkligen vill få ut det mesta av sin semester.

Atlantic Club Campanario Calahonda Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Vissa Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Träningsutrustning, Medicinsk utrustning, Bastu, Simbassäng,
Närliggande faciliteter
Strand (i närheten), Båtliv (3.0 miles), Casino (12.0 miles), Fiske (3.0 miles), Golf (3.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Frisör (närliggande), Ridning , Underhållning i närheten, Lekplats (närliggande), Dykning (3.0 miles), Shoppingområde (Närliggande), Tennis (2.0 miles), Vattenskidor (3.0 miles), Vindsurfing (3.0 miles)
Flygplats
Malaga - (24 miles - 38 km)
Checka in ut
lördag

Köpa Atlantic Club Campanario Calahonda timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Atlantic Club Campanario Calahonda innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Atlantic Club Campanario Calahonda varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Atlantic Club Campanario Calahonda

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Atlantic Club Campanario Calahonda fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Atlantic Club Campanario Calahonda.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Atlantic Club Campanario Calahonda kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.