Foto av Aquarius Beach Resort vid Watamu
Foto av Aquarius Beach Resort vid Watamu
Foto av Aquarius Beach Resort vid Watamu
Foto av Aquarius Beach Resort vid Watamu
Foto av Aquarius Beach Resort vid Watamu

Adress: PO Box 96, Watamu, Kenya
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.aquariuswatamu.com/

Intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på Aquarius Beach Resort på Watamu? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Kenya: länet framkallar bilder av lejon, elefanter, zebror och giraffer, allt det är möjligt att se på en safari från Aquarius Beach Resort vid Watamu. Lev ut dina drömmar om att rulla genom savannen som spottar vilda djur och sedan uppfriska dig själv på kvällen med ett dopp i den lyxiga swimmingpoolen på plats.

Aquarius Beach Resort vid Watamu Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (vissa enheter), Telefon (alla enheter),
Resort faciliteter
Spelrum, Tvättservice, Live underhållning, Medicinsk utrustning, Restaurang, Dykning, Snacksbar, Swimmingpool,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (13.0 miles), Strand (närliggande), Casino (14.0 miles), Golf (14.0 miles), Livsmedelsbutik (Närliggande)
Flygplats
Mombasa - (72 miles - 115 km)
Checka in ut
Måndag Tisdag

Köper Aquarius Beach Resort vid Watamu timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Aquarius Beach Resort vid Watamu innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Aquarius Beach Resort på Watamu varför försök inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Aquarius Beach Resort vid Watamu

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Aquarius Beach Resort på fastigheten i Watamu. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Aquarius Beach Resort vid Watamu.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Aquarius Beach Resort vid Watamu kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.