Foto av Alto Golf & Country Club
Foto av Alto Golf & Country Club
Foto av Alto Golf & Country Club
Foto av Alto Golf & Country Club
Foto av Alto Golf & Country Club

Adress: Alto Golf and Country Club, Quinta do Alto do Poco, Apartado 1, Alvor, Portimao, Portugal
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.resort-solutions.co.uk

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Alto Golf and Country Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Hittades i Portugals Algarve på västkusten mellan Portimao och Lagos. Alto Golf and Country Club finns i den pittoreska fiskebyn Alvor. En gång Algarves huvudstad Rese och fritid tro tidsdelning Ägare som besöker Alvor bör hitta ett brett utbud av barer och restauranger att välja mellan i närheten och ett brett utbud av kvällsunderhållning.

timeshare Ägare på denna Gold Crown RCI Resort kommer att hitta Alto Golf and Country Club som ligger bland arton tunnland subtropiska anlagda trädgårdar och bara en kort promenad från gyllene stränder. 18-hålet, Par 72 golfbana på denna utväg, designades av den legendariska Sir Henry Cotton och ger en låg handikapp. Spelare på en genomsnittlig klubbnivå borde hitta kursen utmanande men ändå roligare.

Någon som är intresserad av att köpa tidsdelning på Alto Golf and Country Club bör du hitta gott om att göra bortsett från att få ut det mesta av golfbanan, till exempel koppla av vid poolen, göra det mesta av cocktailbaren eller använda inomhuspoolen. Andra bekvämligheter inkluderar gym och tennisbana.

Boende tillgängligt på Alto Golf and Country Club består av villor, lägenheter och radhus. Lägenheterna på denna resort har en stor balkong med utsikt över trädgårdarna och är bekvämt inredda. Enheterna har ett fullt utrustat kök med diskmaskin och tvättmaskin. Andra bekvämligheter inkluderar bekväma möbler, satellit-TV, internetuppkoppling, DVD och CD-spelare.

Alto Golf & Country Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Spis, Kylskåp, Mikrovågsugn, Brödrost, Vattenkokare, Barnstol, Strykjärn, Tvättmaskin, Torktumlare, Diskmaskin, Hårtork, Kassaskåp, TV, DVD-spelare, Telefon, Balkong, Wi-Fi
Resort faciliteter
Pool (inomhus och utomhus), barnpool, träningsutrustning för tennis, hälsoklubb, bastu, spelrum, biluthyrning, restaurang, snackbar
Närliggande faciliteter
Strand, Vattenskidor, Vindsurfing, Fiske, Golf (1.0 miles), Ridning (6.0 miles), Casino (3.0 miles), Livsmedelsaffär, Medicinsk anläggning
Flygplats
Faro - 48.0 miles / 77.0 km
Checka in ut
Söndag lördag

Köper Alto Golf & Country Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Alto Golf & Country Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Alto Golf & Country Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Alto Golf & Country Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Alto Golf & Country Club fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Alto Golf & Country Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Alto Golf & Country Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.