Foto från Royal Tenerife Country Club av Diamond Resorts
Foto från Royal Tenerife Country Club av Diamond Resorts
Foto från Royal Tenerife Country Club av Diamond Resorts
Foto från Royal Tenerife Country Club av Diamond Resorts
Foto från Royal Tenerife Country Club av Diamond Resorts

Adress: Royal Tenerife Country Club, Complejo San Andres,
Andres, Golf l Sur, Complejo San Andres, Andres, Calle San Juan de la Rambla, 38620 Santa Cruz, Teneriffa, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresorts.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Royal Tenerife Country Club by Diamond Resorts


En oförglömlig upplevelse väntar på dig tidsdelning på Royal Tenerife Country Club i soligt Teneriffa, Spanien. I det ögonblick du går in i orten, kommer du att hälsas av en genomträngande känsla av klassisk lyx som sällan ses idag. Spänningarna i vardagen drar helt enkelt bort efter att ha nått din obefläckade, koloniala lägenhet, möblerad med allt du behöver för en riktigt avkopplande semester. Du kommer att hälsas av badrum med glänsande marmor, kök som överflödar moderna bekvämligheter och rymliga vardagsrum utrustade med högsta komfort.

timeshare på detta idealiskt beläget semesterort erbjuder inte bara lugn och ro, utan också chansen för en aktiv semester om det är mer din stil. Det är inte bara nära golfbanans utmanande kurser, men du har tillgång till gym, tennis och squashbanor, eller till och med följer din känsla av äventyr till närliggande Los Cristianos för några valskådning. Om du hellre vill jobba med solbränna med en bra bok, dra nytta av solstolarna på din egen privata terrass tillsammans med uteservering för de varma, snöiga kvällarna. Rese och fritid presenterar Royal Tenerife Country Club för allt du kan önska och mer.

Royal Tenerife Country Club by Diamond Resorts -faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (alla enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Whirlpool / Bubbelbad (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Livsmedelsaffär, Handikappanpassat, Tvättservice, Lekplats, Snackbar, Squash, Simbassäng, Tennis,
Närliggande faciliteter
Strand (4.0 miles), Casino (9.0 miles), Fiske (1.0 miles), Golf (i närheten), Medicinsk utrustning (3.0 miles), Dykning (4.0 miles), Vattenskidåkning (3.0 miles), Windsurfing (3.0 miles) ,
Flygplats
Reina Sofia - (3 miles - 4 km)
Checka in ut
Fredag

Köper Royal Tenerife Country Club by Diamond Resorts timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Royal Tenerife Country Club av Diamond Resorts innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Royal Tenerife Country Club by Diamond Resorts, varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyran kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Säljer och säljer vidare på Royal Tenerife Country Club by Diamond Resorts

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja andelar och andrahandsförsäljning. Vi har mångårig erfarenhet av att sälja Royal Tenerife Country Club by Diamond Resorts. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit -tv på toppkanaler plus onlineannonsering för att sälja timeshare med Royal Tenerife Country Club av Diamond Resorts.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Royal Tenerife Country Club av Diamond Resorts kan vara säkert med vetskapen om att de är i trygga händer med pengar som deponerats på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.