Foto från Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort
Foto från Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort
Foto från Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort
Foto från Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort
Foto från Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort

Adress: 200 English Garden Way, Williamsburg, Virginia, VA 23188, USA
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.hiclubvacations.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Den tjugofyra timmar långa spänningen i New York City eller liv och rörelse i Boston är inte för alla. Det här är varför tidsdelning i olika östra USA stater - som Virginia - är ett viktigt tillskott till alla utvecklares portfölj. Denna ofta förbisedda delstat har mycket att erbjuda, särskilt för dig som tycker om att besöka en lugnare plats med gott om möjligheter till vila, avkoppling och fördjupa dig i historisk amerikansk kultur. Du hittar nära kopplingar till Colonial Williamsburg, Jamestown och Yorktown – lokalt känd som den historiska triangeln, där du kan resa tillbaka i tiden och uppleva livet som kolonist under den amerikanska revolutionen. Allt detta är möjligt från Williamsburg Resort.

Arkitektur i kolonialstil väntar dig på denna nyrenoverade resort, med alla de rymliga villorna med ett och två sovrum med kompletta kök, separata matplatser och till och med jacuzzi! När du är undangömd i ett lugnt och naturskönt område är centrum lättillgängligt om du vill utforska. På plats bjuds du på både inomhus- och utomhuspooler, minigolf och bowling, fitnesscenter, kafé och närbutik. Rese och fritid är stolta över att kunna erbjuda timeshare för återförsäljning på Williamsburg Resort, där en avkopplande semester väntar dig.

Köper Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.