Foto av Berjaya Vacation Club
Foto av Berjaya Vacation Club
Foto av Berjaya Vacation Club
Foto av Berjaya Vacation Club
Foto av Berjaya Vacation Club

Adress: Parti 5-04, Nivå 5, Fahrenheit 88, 179, Jalan Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.berjayavacation.com.my

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Berjaya Vacation Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Malaysia är så förtrollande i sin mångfald att ett besök för en misshandlad resenär aldrig kommer att räcka. Det finns bara för mycket att leva och uppleva: från de höga och livliga städerna till de avlägsna djunglerna, utkylade öar och mistiga teplantager. Ge in på dina resor fantasier och njut av non-stop rendezvous med Malaysia genom en poäng-baserad tidsdelning ägande från Berjaya Vacation Club. Utforska oändliga destinationer i Johor, Negeri Sembilan, Terengganu, Kedah, Pahang, Kuala Lumpur och Pulau Pinang med ett Executive-medlemskap, vilket ger dig rätt till ett boende med plats för tre personer inklusive barn.

Detta gäller sju nätter per år under de närmaste trettiotre år. Eventuell outnyttjad rättighet kan rullas över till följande år och avancerade semester- och splitvecksresor är också tillåtna. Rätten kan överföras, såväl som gästuppgifter. Rese och fritid timeshare mäklare räkna Berjaya Vacation Club som toppklass för friheten och flexibiliteten det erbjuder gästerna. Det är helt enkelt oslagbart när det gäller kostnadseffektiva semestrar med ett prisvärt betalningssystem och en mängd boende, såsom hemliknande bostadsrätter med kök eller stugor med fullständiga hotellfaciliteter.

Köper Berjaya Vacation Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Berjaya Vacation Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Berjaya Vacation Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Berjaya Vacation Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Berjaya Vacation Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Berjaya Vacation Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Berjaya Vacation Club kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.