Foto av Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes
Foto av Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes
Foto av Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes
Foto av Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes
Foto av Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes

Adress: Boulevard Guadeloupe, 66420 Le Barcares, Frankrike
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.maeva.com/fr-fr/location-ete-port-barcares-hebrydes_P1Z-E_fp

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes i Le Barcares, Frankrike har varit inställningen för härliga familjeutflykter i flera år. Omgivet av trädgårdar, ligger detta hotell i katalansk stil bara tre hundra meter från Salses-sjön och knappt två kilometer från Medelhavet. Det tar emot gott om solsken och erbjuder en festlig atmosfär, vacker utsikt över hamnen och charmiga marknader som både unga och gamla kommer att uppskatta.

Dessutom används Rese och fritid timeshare mäklare är övertygade om att alla i din familj kommer att njuta av det mysiga boende som presenteras av Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes. Den möblerade tidsdelning enheter kommer i ljusa och rymliga studior och lägenheter med härliga terrasser. Varje erbjuder komfort med två sängar med utdragbar säng för barn, vardagsrum, TV med nationella kanaler, komplett kök och privat badrum med dusch och toalett. Under tiden lägger uppgraderade lägenheter dubbelsängar, hörnskåp och våningssängar för att tillfredsställa dig mer.

Det finns också ett solarium och tvättställ på plats, samt barnomsorg och babyutrustning. Nära hotellet finns skogspår, cykelgröna spår och museer för att utforska med hela familjen. Möjligheter för avkopplande promenader och spännande vattensporter som vindsurfing och kitesurfing finns också i överflöd.

Köpa Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i försök att sälja timeshare med Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.