Foto av Canal Boat Club på Alvechurch Marina
Foto av Canal Boat Club på Alvechurch Marina
Foto av Canal Boat Club på Alvechurch Marina
Foto av Canal Boat Club på Alvechurch Marina
Foto av Canal Boat Club på Alvechurch Marina

Adress: Scarfield Warf, Alvechurch, Worcestershire, B48 7SQ,
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.canalboatclub.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Canaltime på Alvechurch Marina? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Canal Boat Club vid Alvechurch Marina i Worcestershire, England gör ett spännande slut på ditt sökande efter ett nytt äventyr. På din nästa tidsdelning semester, uppdateras med en otrolig kryssning på några av de mest etablerade vattendrag i Storbritannien. Växelväxlingen löser bröstet och lyser upp ditt sinne. Dessutom är marinan centralt beläget mitt i det stora kanalnätet, vilket ger dig en oändlig mängd möjligheter att utforska alla möjliga glädje som rutorna presenterar.

Ombord, Rese och fritid timeshare mäklare är säker på den rika blandningen av vattnet och aktiviteter kommer att charma dig. Var och en av de fem Midlands län som du kommer att stöta på erbjuder en unik upplevelse genom att blanda det gamla med det nya.

Därefter, efter en bra utbrott av aktivitet, återvänder till ditt rum, vilket är inget mindre än ett premium stuga. Båtarna är fullt utrustade och säkerställer att alla bekvämligheter du behöver är på plats. Faciliteterna inkluderar centralvärme, komplett kök och vardagsrum med bäddsoffa. Vidare har du tillgång till ett gym, poolbar, Wi-Fi i allmänna utrymmen, självparkering, businesscenter och 24-timmars reception. Tydligen är din tillfredsställelse garanterad på Canalboat Club på Alvechurch Marina.

Köp Canal Boat Club vid Alvechurch Marina timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Canal Boat Club på Alvechurch Marina innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Canal Boat Club på Alvechurch Marina varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Canal Boat Club på Alvechurch Marina

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Canal Boat Club på Alvechurch Marina. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Canal Boat Club på Alvechurch Marina.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Canal Boat Club på Alvechurch Marina kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.