Foto av Canal Boat Club
Foto av Canal Boat Club
Foto av Canal Boat Club
Foto av Canal Boat Club
Foto av Canal Boat Club

Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.canalboatclub.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Canal Boat Club


Letar du efter något väldigt annorlunda när det gäller din tidsdelning äganderätt? Älskar du Englands vattenvägar och vill utforska dem själv? Varför inte överväga Canal Boat Club? Deras hela filosofi är att ge ägare en dynamisk och minnesvärd semester för en livstid, tillsammans med förmågan att sakta ner, slappna av och gå helt i sin egen takt. Fly från föroreningar, stress och problem i det dagliga livet. Komma bort från det oändliga ansvaret och frenetiska tempot i den verkliga världen. Dra ur kontakten med för mycket teknik. Låt dig vara omslagen av fred och ro i Englands vackraste vattendrag.

Flotan, som består av underbart utsedda smalbåtar, verkar från ett antal marinor i hela England med platser i Berkshire, Worcestershire, Cheshire, Shropshire, Northamptonshire, Wiltshire och Leicestershire. Du kommer aldrig att vara kort om saker att göra på dessa kända platser. Husdjur välkomnas och fiske uppmuntras! Du kan till och med stanna på gästfria pubar längs vägen för att träffa lokalbefolkningen, andra båtfolk och njut av din fritid i din egen takt. Rese och fritid timeshare mäklare rekommenderar starkt med Canal Boat Club för en verkligt unik semester upplevelse.

Köper Canal Boat Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Canal Boat Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Canal Boat Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Canal Boat Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Canal Boat Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Canal Boat Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Canal Boat Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.