Foto av Canal Boat Club vid Anderton Marina
Foto av Canal Boat Club vid Anderton Marina
Foto av Canal Boat Club vid Anderton Marina
Foto av Canal Boat Club vid Anderton Marina
Foto av Canal Boat Club vid Anderton Marina

Adress: Uplands Road , Anderton , Northwich, CW9 6AJ, England
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.canalboatclub.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Canal Boat Club vid Anderton Marina? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Oändliga timmar av frihet och nöje utgör löftet om Canal Boat Club vid Anderton Marina i Cheshire, England. Det finns ingen resplan kopplad till detta tidsdelning kryssningssemester. Du är bokstavligen mästaren över ditt eget öde.

Kryssa längs pittoreska rutter ombord på en tjugofem till sjutti fots smalbåt och upptäck charmen med långsamt och skonsamt liv. Alla bekvämligheter finns i de fullt utrustade båtarna, som liknar en härlig semesterstuga. Du kan till och med ta med två husdjur på resan. Rese och fritid tidsdelningsmäklare är säkra på att du kommer att känna dig som hemma. Bekvämligheterna inkluderar bekväma sängar och bad, underhållningsfaciliteter och komplett kök med fyra brännare, grill och ugn. Det krävs minst två personer för att sköta båten. Det är en enkel process som du kan ta över utan tidigare erfarenhet.

Varje dag att resa genom de lugna vattenvägarna ger dig en ny förtrollning. Med varje stopp finns det ett brett utbud av barer, restauranger, butiker och historiska platser för att väcka dina passioner och tända dina intressen. Från Canal Boat Club vid Anderton Marina kommer du att korsa många fascinerande rutter, inklusive Anderton Boat Lift, Chester Cathedral, Ellesmere Port, Heartbreak Hill och Froghall.

Köper Canal Boat Club på Anderton Marina timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Canal Boat Club på Anderton Marina innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Canal Boat Club på Anderton Marina varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Canal Boat Club vid Anderton Marina

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Canal Boat Club på Anderton Marinas egendom. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Canal Boat Club på Anderton Marina.

Någon som tittar på Sälja timeshare använda Canal Boat Club på Anderton Marina kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.