Foto av Canal Boat Club på Anderton Marina
Foto av Canal Boat Club på Anderton Marina
Foto av Canal Boat Club på Anderton Marina
Foto av Canal Boat Club på Anderton Marina
Foto av Canal Boat Club på Anderton Marina

Adress: Uplands Road, Anderton, Northwich, CW9 6AJ, England
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.canalboatclub.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Canal Boat Club vid Anderton Marina? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Oändliga timmar av frihet och nöje utgör löftet om Canal Boat Club vid Anderton Marina i Cheshire, England. Det finns ingen resplan kopplad till detta tidsdelning kryssningssemester. Du är helt bokstavligen befälhavaren av ditt eget öde.

Kryssning längs pittoreska vägar ombord på en tjugofem till sjuttio meter smalbåt och upptäck charmen av långsamt och lugnt boende. Alla bekvämligheter finns inuti de fullt utrustade båtarna, som liknar en härlig stuga. Du kan även ta med två husdjur tillsammans för resan. Rese och fritid timeshare mäklare är säkra på att du kommer att känna dig som hemma. Faciliteterna inkluderar bekväma sängar och bad, nöjesfaciliteter och komplett kök med en spis med 4 plattor, grill och ugn. Minst två personer är skyldiga att tänka på båten. Det är en enkel process som du kan ta över utan tidigare erfarenhet.

Varje dag som reser genom de lugna vattenvägarna får du en ny förtrollning. Med varje stopp finns det ett brett utbud av barer, restauranger, affärer och historiska platser för att röra dina lustar och antända dina intressen. Från Canal Boat Club På Anderton Marina kommer du att korsa många fascinerande vägar, inklusive Anderton Båtlyftning, Chester Cathedral, Ellesmere Port, Heartbreak Hill och Froghall.

Köper Canal Boat Club vid Anderton Marina timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Canal Boat Club på Anderton Marina innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Canal Boat Club på Anderton Marina varför försök inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Canal Boat Club vid Anderton Marina

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Canal Boat Club på Anderton Marina. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Canal Boat Club på Anderton Marina.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Canal Boat Club på Anderton Marina kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.