Köpa / Sälja
0200 883 575 (Gratis)
Köpa / Sälja
+47 484 00198
Hoved Kontor
+44 1787 881111
Travel and Leisure Group
 


sälja eller köpa Timeshare

Köpa en Timeshare

När ni köper er Timeshare genom Travel & Leisure Group köper ni privat ifrån dom existerande ägare och sparar ca 50% på entreprenörernas list pris, med å kutta ut entreprenörernas marknads pris som är  minimum 40% av det totala försäljnings priset.

NYCKELN TILL VåR SUCCSESS

Kollektivt har våra ansatta en överträffande ärfaring inom timeshares återförsäljnings sektion och kan hjälpa varje enskilt individ till att köpa er semester till riktig resort och till riktigt pris.

VI ERBJUDER KöPARNA -

När ni köper en Timeshare genom Travel & Leisure Group vill ni automatisk få FRITT medlämskap till Dial An Exchange och Travel & Leisure Klubben som vill ge er rådgivning om reso betingelser, utvexling av lokalisering och rese rabatter.

50%
  • Realistiska Priser - Full Transportering
  • Ansatta med många års ärfaring
  • Kylning av Perioder sparade av OTE / DTI Regulatjoner
  • Timeshare Part Utvexling
  • Ägendoms Regulering Inspektjon
  • Medlämskap i RCI/II/DAE
  • Specialister av Poäng återförsäljning och Amerikanska Aktier

Kommentarer ifrån ett litet utval av våra fornöjda kunder. Klicka här. Om ni gjärna vill bli oppdaterade med dom senaste ERBJUDANDEN? Klicka här.

För information om några av våra timeshare ägendommar vänligen ring för en GRATIS vurdering och vägledning 0200 883 575 (Gratis) / +47 484 00198 eller fyll i køp schemat för att mota vidare detaljer  på timeshares och om vårt sällskap eller Klicka här för att söka genom vår omfattande databas av timeshares försäljning.

KöP - ÄNDLösA MöJLIGHETER -

För ni köper en Timeshare , scheck med Travel & Leisure Group först. Vi har många ägendommar för en var smak, I topp kvalite och alla är tilknyttade till enten RCI eller II utbyttes kompanier, eller kan knyttas till Dial Exchange vilket ger ägarna den flexibilitet till att byta in och banka dems veckor över hela världen gennom RCI/II/.

VALET ÄR ÄNDLÖST -

Valet av över 5100 semester utbyggningar i 110 olika land är nu deras genom R.C.I., I.I. och Dial An Exchange exchange nättverk. Den tropiska ø av Barbados, St. Lucia, eller Bali, Det magiska Disneyland©, eller för exempel närmare våra land, De fantastiska Herrgårdarna i England och ”The Chateaux of France”. Dessa är bara några få av de exsotiska platser vi har gläden att erbjuda er, Där ni kan njuta er drøm semester inom Timeshares industrien. En Timeshare semester är en semester för livstid eller I många år, Där ni har möjlighet till blant annat - golf, tennis, skider, eller bara slappa av på en vit sand strand i Närheten av er lägenhet vilket är exempler på vad ni kan ha utbytte av i ert ägarskap.

FRED OCH RO -

Ved att Köpa genom Travel & Leisure kan ni vara säkra på att ni är I trygga händer. Vi är det endaste sällskap där era pengar är satt in till en rättslig säkerhets konto som är övervakat av självständiga advokater. ”Wayman & Long of Clare, Suffolk or Standard Life”. Vilket betyder att ingen tidigare gjäld ifrån tidigare ägare vill på inget sätt drabba den nya ägare. Detta vill bli klargjort för Sertifikatet tilkommer de nya ägare. Vilket säkrar bägge parter till enighet av försäljningen, vilket  säkrar att försäljningen är fullt beskyddat.

Safe Hands